Qui som

Benvingut/da company/a !

És curiós com amb tant poc es pot dir tant, semblen només dues senzilles paraules, i alhora, impliquen l’inici de tota una etapa.

I com qualsevol novetat, el primer és donar-te la BENVINGUDA, a la que a partir d’ara també és casa teva, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, i més en concret, el Grup d’Advocats Joves.

Així que ens presentem, som tots aquells col·legiats, més o menys recents, que intentem dia a dia obrir-nos pas per l’entramat que suposen els Jutjats, descobrint tot allò que no està escrit en els Textos Legals però que és igualment imprescindible per desenvolupar la nostra feina, ajudant-nos uns als altres per millorar i per establir uns llaços que permetin un ambient de companyerisme, i qui sap si algun dia d’amistat, que faci gran al nostre “petit” col·legi.

Ja ho saps, ens tens a la teva disposició per a qualsevol cosa que necessitis i creguis que et podem ajudar, sense recances, que per alguna cosa tots som…

COMPANYS,

La segona referència que dèiem abans, perquè a partir d’ara formes part d’un col·lectiu, del que esperem et sentis orgullós, i al que facis créixer.

Si fa un moment ens posàvem al teu servei, ara som nosaltres qui et demanem que ens ajudis, que aportis tots els teus coneixements, la teva vitalitat i les teves idees, i com no, l’experiència que hagis adquirit, potser exercint en un altre indret abans de venir a Mataró, per tal que el nostre Grup avanci també amb les teves passes.

Ja només queda acomiadar-nos, amb un “fins aviat”, que potser serà com a contraris en el proper judici o mentre consultem expedients davant el mateix funcionari, qui sap si estudiant Doctrina a la biblioteca o comentant les últimes anècdotes davant un cafè, que tot és part de la nostra feina i ser advocat també implica passar-ho bé.

Així que ENHORABONA, a tu, per la decisió que has pres, i a nosaltres, perquè som un més.

Junta de govern

NOU COMITÈ EXECUTIU
GRUP D’ADVOCATS JOVES DE MATARÓ

Presidenta: JUDITH SILVEIRA BAILACH
Vicepresident: MANUEL VELA CORRALES
Secretària: MIRIAM SANROQUE COMAS
Tresorera: LAURA SÁNCHEZ CORTES
Vocals: ALBERTO CARRILLO GARCIAANNA VILLARREAL PASCUALJOAN NÚÑEZ DE ARENAS