Qui som

El Grup d’Advocats Joves de Tarragona és una agrupació formada per advocades i advocats de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona menors de 40 anys o amb menys de 5 anys d’exercici en la professió i que tenen el seu despatx professional obert en algun dels partits judicials de Tarragona, Valls o El Vendrell.

Aquest grup va ser creat el 17 de setembre de 1970 i la seva constitució formal va ser aprovada el 8 de febrer de 2013 per acord de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, de conformitat amb l’article 54.1 del Reial Decret 68/2011, de 22 de juny pel qual s’aprova l’Estatuto General de la Abogacía Española.

La finalitat principal d’aquest grup d’advocats consisteix en què els seus integrants puguin, de forma autònoma, defensar els seus interessos davant de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats del que formen part, així com, davant d’altres òrgans i institucions. També vetlla per integrar els seus membres en la vida col·legial, fomentant la participació d’aquests en les diferents activitats que es promouen al llarg de l’any, potenciant d’aquesta manera, l’enfortiment de les relacions professionals dels agrupats amb la resta de persones que formen part de l’entorn judicial i garantint una formació pràctica i de qualitat en aquells àmbits de més interès per als seus membres, complementant, si s’escau, l’oferta formativa existent. Per altra banda i, entre altres finalitats, el GAJ també vetlla per facilitar als nous col·legiats l’inici en l’exercici de la seva professió i per donar-los suport en la seva incorporació com a nous membres de l’ICAT i del GAJ.

El Grup d’Advocats Joves de Tarragona actualment forma part de l’Associació de JOVES ADVOCATS DE CATALUNYA i de la CONFEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ABOGADOS JÓVENES (CEAJ).

Junta de govern

President: Lluís ESCODA BELTRAN
Vicepresident: Òscar MOLINA HERNÁNDEZ
Secretari: Anna DALMAU TREMOLEDA
Tresorer: Òriol VÀZQUEZ TÀRRIDA
VOCAL-1 Jennifer MENDOZA BERMÚDEZ
VOCAL-2 Mª Isabel NEGUERUELA MORALES
VOCAL-3 Jaume PORQUERAS GONZÁLEZ