Skip to main content
Activitats JAC

1º Dia de l’Advocacia Catalana

By 13 de maig de 2019setembre 10th, 2021No Comments

El Consell dels Il.lustres Col.legis d’Advocas de Catalunya (CICAC) organitza la celebració del primer Dia de l’Advocacia Catalana a la qual m’agradaria convidar-te de manera especial. La celebració tindrà lloc el dijous 18 de setembre a les 18:00 a l’Auditori de la Pedrera de Barcelona.

En el marc d’aquesta celebració i degut al context actual en que es troba immersa la societat catalana, el Consell també vol reconèixer a les persones que, amb els valors que prediquen dins les seves professions, són referents dels valors que necessitem per tirar endavant la nostra societat, sortir de la crisi i defensar, alhora, els drets humans i la justícia. És per aquesta raó que aquest mateix dia es concediran els Premis “Valors” de l’Advocacia Catalana.

Aquest Premi es concedirà en tres categories:

El Premi ‘Valor’ al Periodisme d’Investigació concedit a l’equip de reporters de ‘El Periódico’ format per l’Antònio Baquero, el Michelle Catanzaro i l’Angela Biesot, per promoure, amb la seva tasca en el cas “Òscar Sánchez”, el treball d’investigació, la recerca de la veritat i, en definitiva, de la justícia.

El Premi ‘Valor’ a Advocacia Solidària, que s’atorgarà a l’advocat Barceloní Eduard de Segarra i Trias per promoure la tolerància i la solidaritat entre les persones.

El Premi ‘Valor’ a l’Advocacia Compromesa, que rebrà el l’advocat francès Robert Badinter, per la seva lluita contra la pena de mort.

Data

18/09/2014

Hora

18:00

Localització

JAC

JAC