Skip to main content
Activitats JACNotícies

Celebració del 25è Aniversari de JAC

By 22 d'octubre de 2022octubre 29th, 2022No Comments

El passat 21 d’octubre de 2022 es va celebrar a la Sala Club de l’hotel Eurostars Grand Marina, la commemoració del 25è aniversari del naixement de la nostra associació, la Jove Advocacia de Catalunya (JAC).

En un marc immillorable, vàrem gaudir d’una jornada de retrobaments, records, somriures i abraçades.

Amb la dinamització i presentació del periodista Enric Lucena Ibarzábal, la gala va comptar amb les intervencions de: l’Excel·lentíssim president del CICAC, Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, que va dedicar unes paraules a les juntes i ex membres de JAC, així com a les noves juntes dels GAJ de Catalunya, apel·lant a que els Joves som present i futur de l’advocacia. Per altra banda va intervenir la presidenta de la Confederación Española de la Abogacía Joven, la Sra. Maia Román Fernández, en un discurs destinat a agraïr la participació de JAC a  les institucions de l’Estat. També va intervenir, la primera presidenta de JAC i una de les signants de l’acta fundacional de maig de 1997, la companya Anna Maria Alemany Serra, recordant com varen ser les primeres passes de l’associació i com, tot i havent transcorregut 25 anys d’ençà, percep que l’esperit fundacional és encara molt viu. Seguidament va intervenir el Sr. José-Félix Alonso-Cuevillas Sayrol, president d’Alter Mútua dels advocats i advocades, principal col·laborador de l’esdeveniment que va fer referència a l’estreta relació existent entre ambdues entitats i a la intervenció de JAC a la història de l’advocacia. Per últim, l’actual president de JAC, en Carles-Joan Lorente Rivera va dedicar el discurs a agraïr totes les juntes passades de JAC, els membres fundadors, els col·laboradors i els actuals membres dels Grups de Joves per la seva feina i entrega desinteressada, sense la qual, la JAC no seria el que és avui en dia.

En un acte molt emotiu, varen entregar-se reconeixements a totes les juntes de JAC que hi ha hagut en aquests últims 25 anys, i en acabar, tothom va poder gaudir d’un sopar-còctel al mateix hotel.

Una vetllada per a recordar, per a fer història i per seguir amb l’empenta de l’esperit fundacional.

Moltes gràcies!

JAC

JAC

Leave a Reply